Charging as a Service är ett alternativ till investering och ett effektivt sätt att förutse kostnaderna för laddning. Plugit tar ansvar för att leverera laddinfrastrukturen och företaget kan använda laddlösningen utan att behöva investera betydande kapital i projektet.

Den ultimata allt-i-ett-laddningslösningen

Ett riskfritt och snabbt sätt att elektrifiera en flotta eller fastighet

Inget behov av investeringar – fokusera på din nya elektrifierade verksamhet

Lösningen omfattar allt från planering till löpande underhåll och service, inklusive programvara, laddningsutrustning och nödvändiga mobilapplikationer, t.ex. för yrkesförare.

En lösning utan gränser – växer med din verksamhet

I vår CaaS-lösning utformar vi en laddningslösning för elbilsflottan som perfekt stöder den gröna färdplanen och verksamheten. Vi kombinerar toppmodern utrustning med smart programvara och din fordonspark för att skapa ett sömlöst system, tillgängligt mot en månadsavgift utan höga initiala investeringar. När din elbilsflotta växer kan systemet enkelt skalas upp för att matcha den större flottan.

Det är vårt jobb att ha tillräckligt med laddstationer för att säkerställa framgångsrika laddningssessioner.

Laddning av elbilar vid fastigheter som köpcentrum, affärslokaler och parkeringsplatser är inte längre bara en bekväm extratjänst, utan en nödvändighet för elbilsförare. Er CaaS-lösning kräver inga initiala investeringar i laddinfrastruktur, så det är riskfritt att skaffa de första laddstationerna. Det är också enkelt att öka antalet stationer och deras kapacitet i takt med att kundvolymerna och utnyttjandegraden ökar.

Copyrights: Ahola Transport, Scania, photo: Dan Boman